top of page
Alexa_edited.jpg

ALEXANDRA MARIN

Director

Coordonează desfășurarea Pavilionului de Artă București – Art Safari (edițiile 2019, 2020, 2021). Experiența în domenii diverse, precum marketing și cercetare de piață, cultură, entertainment sau ONG s-au îmbinat mereu cu organizarea de evenimente, aceasta devenind  oglinda în care reflectă afinitatea pentru frumos.

A făcut parte din echipa Festivalului Internațional George Enescu și a coordonat Fondul Mega Image pentru Comunitate la Fundația Comunitară București, este membru fondator al proiectului incubator107 și a experimentat timp de 6 ani antreprenoriatul în zona de food & events.

În toate proiectele derulate, iubirea pentru artă și curiozitatea au dus la sinergii între proiecte variate. Astfel, a transformat curtea atelierului de gătit în spațiu alternativ pentru Noaptea Albă a Galeriilor și adus teatrul în bucătărie la HomeFest, a organizat VeDJetal – un eveniment de revitalizare a Combinatului Fondului Plastic, prin care a documentat activitatea artiștilor, a organizat tururi ghidate ale atelierelor de pe Platforma UAP și evenimente pe terasa MNAC la Noaptea Muzeelor.

Crede că arta are puterea de a face viața mai frumoasă, fie că este vorba de a o vedea expusă în muzee sau galerii, în spațiul public, pe ecranul cinematografului sau de ce nu, în farfurie.

contact: alexandra.marin@artsociety.ro

bottom of page